Status bygging på Elvetangen

Det er stor aktivitet på byggeplassen. Denne sesongen vil det kun være kunstgressbanen og ballbingen som er tilgjengelig for bruk. Gressbanen har blitt en del av byggeplassen.

Vi har kunstgressbanen hele 2019-sesongen. Hva som skjer videre med den avhenger av hvordan Statens vegvesen bestemmer at krysset fra rv 4 blir.

Treninger og kamper

Fotballgruppa jobber med å leie treningstider for sesongen og plass til TINE fotballskole i uke 26 hos Varpe. Yngre lag vil få faste treningstider på kunstgressbanen på Kirkeby.

Kunstgressbanen på Elvetangen vil bli prioritert til kamper.

Klubbhuset

Vi har tilgang til klubbhuset frem til uke 40 i år. Etter det vil alpingruppas sekretariat fungere som midlertidig klubbhus frem til skolen er ferdigbygd og vi kan overta våre nye klubbhus-lokaler. Foreldremøter o.l. kan arrangeres på Hakadal ungdomsskole.

Arbeidsgrupper

Det vil bli opprettet flere arbeidsgrupper rundt prosjekt Elvetangen, der medlemmer fra HIL og evt. kommunen og entreprenør deltar. Eksempler er flyttegruppe, fotballhallgruppe og klubbhusgruppe. Nærmere informasjon om arbeidsgruppene og deltagere kommer.

Mer informasjon

Nittedal kommune har opprettet Facebook-gruppen «Skole og idrett på Elvetangen». Følg denne gruppen for å holde deg oppdatert om byggingen. Det går også an å stille spørsmål til kommunen via denne gruppen.

Sparebank1
Nokab