Test

Styret i Hakadal IL mener at den kompensasjonen som nå er tilbudt HIL som grunneier og som idrettslag er meget god. Videre er styret i HIL av den oppfatning av at det totale prosjektet med asfaltert og lyssatt flomvoll, ny idrettshall og svømmehall er av en så høy verdi for lokalsamfunnet i Hakadal at dette er svært velkomment både for egne medlemmer, dagens befolkning og for fremtidige innbyggere i Hakadal.

Forhandlingene har omhandlet tre forhold, a) Hakadal IL er grunneier og skal avstå grunn til nye Elvetangen skole og, b) Kompensasjon i form av nye idrettsanlegg, klubbhus og andre fasiliteter HIL har på Elvetangen og sist men ikke minst, c) Midlertidige fasiliteter for HIL slik at idrettslaget kan opprettholde normal drift.

Sparebank1
Nokab