Medlemsmøte 9.10 vedr. nye Elvetangen skole

Hakadal IL inviterer alle medlemmer i Idrettslaget til åpent medlemsmøte mandag 9, oktober på Hakadal Ungdomsskole kl. 1900.

Hensikten med møtet er å diskutere de 3 forskjellige løsningene til ny skole på Elvetangen. Vi ønsker å høre medlemmenes meninger og innspill - fordeler og ulemper for idrettslaget ved de ulike løsningene. Det vil være fint hvis alle forbereder seg ved å lese seg opp på de ulike forslagene her:

Styret vil dagen etter behandle saken og fremme et høringsnotat fra Hakadal IL innen fristen den 12. oktober. (Alle står selvsagt fritt til å sende inn egne innspill direkte til kommunen selv).

Vel møtt !

For Styret