Ledig verv som Medlemsansvarlig

Er du strukturert og interessert i data OG har lyst til å gjøre en innsats for barn og ungdom i vår flotte klubb? Da kan vervet som Medlemsansvarlig i HIL være noe for deg!

Oppgaver:

• Ansvar for å ajourholde medlemsregisteret for HIL - «Medlemsnett» (behandle innmeldinger, utmeldinger og endringer).
  • Synkronisere medlemsregisteret mot sentrale idrettsregistre.
  • Holde kontakt med medlemsansvarlig og kasserer i HILs undergrupper (fotball, innebandy, alpin, langrenn, barneidrett, runners og veteran).
  • Ta ut oppdaterte lister og rapporter fra medlemsregisteret for rapportering til styret.
  • Kontakt og dialog med systemeier om drift av «Medlemsnett».
  • Årlig fakturering av medlemskontingent og oppfølging/purring.
  • Fakturering av nye medlemmer.

Kvalifikasjoner:
Du må være strukturert og interessert i data – utover dette kreves ingen kvalifikasjoner.

Spørsmål? Ta kontakt med Per Ole Thorsen, leder i Hakadal IL på e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil 952 98 515.

Sparebank1
Nokab