God Sommer

Først vil jeg ønske alle utøvere, trenere, ledere og andre som er engasjert i og rundt Hakadal IL en riktig god sommer. Håper alle får noen varme gode dager med litt sol og fint vær.

Tusen takk for den innsatsen som legges ned og det engasjementet som vises ute i lagene og i styrene rundt omkring. Vårt «lille» idrettslag hadde ikke klart seg uten den jobben dere legger ned.

På denne årstiden er det aktiviteten i fotballgruppa som er mest synlig. Den organiserte aktiviteten på Elvetangen er større enn noen gang. Treninger og kamper avvikles på løpende bånd. I vår har det bl.a. blitt arrangert fotball SFO og Tine fotballskole for første gang med stor suksess. I tillegg er det massevis av barn og ungdom som bruker kunstgresset vårt flittig til uorganisert lek og trening. Jeg har aldri sett så mye folk på Elvetangen før. :-) Det blir det ferdigheter av.

Innebandy, alpint og langrenn er  utenfor sesong, men aktivitetsnivået er allikevel høyt. Trening, samlinger og aktiviteter for å skaffe inntekter ruller og går.

Så til slutt et lite hjertesukk: For en liten stund siden ble det sendt ut fakturaer på medlemskontingent til alle medlemmer. Medlemskontingenten er på 200,- per medlem og det er et relativt lavt beløp sammenlignet med andre idrettslag. Per forrige uke hadde vi fått inn ca. 65% av den kontingenten som er fakturert. Disse inntektene er svært viktige for oss. Spesielt drift og vedlikehold av idrettslagets bygg og eiendommer. Vi har bl.a ønske om å pusse opp garderobene på klubbhuset vårt på Elvetangen og per dato har vi ikke likviditet til å igangsette dette arbeidet.

Jeg oppfordrer derfor alle som fortsatt ønsker å være medlem i Hakadal IL finne frem regningen og betale medlemskontingenten så snart som mulig.

Med hilsen

Per Ole Thorsen