HIL og Grasrotandelen

Hakadal IL har i flere år vært med i ordningen med Grasrotandel i regi av Norsk Tipping, hvor alle landets tippere kan donere 5% av sine innsatser til et selvbestemt idrettslag eller annen organisasjon. Denne ordningen ble etablert i 2009 av myndighetene som kompensasjon for at det ikke lenger var tillatt å ha spilleautomater som inntektskilde for frivillige lag og foreninger.

Grasrotandelen har tilført Hakadal relativt gode inntekter gjennom årene MEN vi vil gjerne ha mer av kaka ! Saken er at det fortsatt er store midler som "bare ligger der" i Norsk Tipping og ikke blir delt ut til frivillige lag og foreninger fordi veldig mange ikke er klar over denne ordningen og derfor ikke har øremerket noen mottaker av "sin" grasrotandel. Denne går da bare inn i Norsk Tippings stadig økende overskudd...

Utfyllende informasjon om Hakadal IL og Grasrotandelen finner man på denne linken, samt historisk oversikt for våre inntekter fra ordningen. Her finner du også beskrevet hvordan DU kan bli ny Grasrotgiver til Hakadal IL, noe vi svært gjerne vil :-)

Grasrotandelen_351x314.png

Sparebank1