LYST PÅ EN GIVENDE DELTIDSJOBB?

Hakadal Idrettslags svømmegruppe søker ungdom i alderen 18-30 år som er interessert i jobbe som livredder i Elvetangenbadet.

Arbeidet foregår på ettermiddags- og kveldstid, og innebærer et ansvar for å passe på sikkerheten til deltakere på svømmekursene til Hakadal IL. Full opplæring vil bli gitt, inkludert livredningskurs.

For å bli vurdert må du være svømmedyktig, og klare dykk ned til 3,6 meter. I tillegg må du kunne vise fram gyldig politiattest.

For perioden 2023-24 vil arbeidet foregå på mandager og torsdager. Du vil inngå i en rotasjonsordning, hvor du minimum må påregne å stille opp én kveld per måned.

Det er en fordel om du er ryddig og strukturert, klarer å bevare roen i stressende situasjoner og kan kommunisere klart og tydelig både muntlig og skriftlig.

Oppgaver som inngår i jobben:

·        Passe på sikkerheten til deltakere på svømmekursene til Hakadal Idrettslag, inkludert å passe på at farlige situasjoner ikke oppstår

·        Ansvar for at svømmeutstyr er ryddet i hallen og garderober er tømt og ryddig etter svømming

·        Utføre livredning og førstehjelp

·        Yte service ovenfor deltakere og instruktører på svømmetrening og medlemssvømming

Ta kontakt med HIL Svømming på 982 46 286 eller Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Utskrift E-post

Nokab
NOAH
Sparebank1
Sparebank1
Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot