Oppstartsmøte for HIL Svømming 25. august

Etter et halvt år med utprøving av de nye fasilitetene i Elvetangenbadet er Hakadal Idrettslag klare for et oppstartsmøte for HIL Svømming. Bli med da, vel!

Hakadal Idrettslag fikk tilgang til den nye svømmehallen på Elvetangen på nyåret 2022. I løpet av det siste halvåret har HIL arrangert åpne treningstimer for medlemmer av idrettslaget, mens vi som klubb har blitt bedre kjent med de fasilitetene hallen kan tilby oss. Det har blitt gjennomført flere livredningskurs, og idrettslaget har nå flere medlemmer som har dette kurset. Flere av dem har stilt opp frivillig som badevakter - og det setter HILs medlemmer stor pris på! Men nå har tiden kommet for å formalisere svømmegruppas oppstart.

Den 25. august klokken 19 blir det derfor oppstartsmøte for HIL Svømming på Elvetangen. Agendaen ser foreløpig ut som følger:

  1. Velkommen
  2. Valg av møteleder og referent
  3. Godkjenning av innkalling og agenda
  4. Planer for HIL Svømming
  5. Valg av arbeidsgruppe
  6. Eventuelt

Vi håper alle medlemmer og interesserte tar turen til Elvetangen denne kvelden, og ser fram til å komme i gang med det videre arbeidet med HIL Svømming!swimming pool picture id486343416 2271992666

Utskrift E-post

Sparebank1
NOAH
Sparebank1
Nokab
Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot