Sommerhilsen fra HIL Hurricanes

Hei alle barn, foreldre, trenere og spillere!

Det har vært litt stille rundt HIL Hurricanes den siste tiden, men nå vil vi bli mye mer aktive i tiden fremover. Følg med 😊

Det er nylig opprettet et nytt arbeidsutvalg i HIL Innebandy som vil jobbe fremover for å ivareta drift og videre utvikling av gruppa. Vi i arbeidsutvalget vil være til stede under de første foreldremøtene og presentere oss og si litt mer om videre planer. Vi ser også frem til å innspill fra dere foreldre også og hvem vet, kanskje det er flere som har lyst til å bli med å bidra med noe?

Hvem vi er:

  • Leder – Gro Reinertsen
  • Kasserer – Jan Tore Hansen
  • Kiosk- og medieansvarlig – Lill Hjulstad
  • Sportslig leder – Jeanette Richwood
  • Repr. Valgkomitè HIL – Trude Eikebrokk
  • Styremedlem – Helene Nilsen Øren

 

Rekruttering av flere spillere

Dette er noe vi kommer til å legge stor vekt på fremover! Allerede fra 21. april og frem til sommerferien kjører vi åpne treninger for barnegruppene våre. Barn som er nysgjerrige på innebandy og har lyst til å prøve, er hjertelig velkommen uten forpliktelser. Vi vil også oppfordre spillere til å ta med seg en venn på trening. Barnet ditt kan delta på hver trening frem til sommerferien.

Utover dette er vi i gang med idemyldring om hvordan skape et innebandymiljø som barn og voksne har lyst til å være en del av fremover, sportslig og sosialt, og i tillegg som man kjenner eierskap til.

Vi ser for oss at det vil bli behov for å etablere flere lag og da er det viktig at foreldre engasjerer seg rundt lagene og tar roller som lagleder og trener. Mye kunnskap finnes allerede blant noen i arbeidsutvalget og hos lagledere, men det er absolutt rom for å være “ny” og tilegne seg kunnskap etter hvert. Regionskontoret er også en viktig samarbeidspartner for oss og er behjelpelig med å svare på spørsmål fra oss eller dere foreldre/spillere.

Har du som forelder lyst til å prøve innebandy, er det fullt mulig og blir det mange nok, kan vi sette i gang foreldretreninger.

Treningsavgifter

Det er nå sendt ut treningsavgifter for sesongen 2021/2022. Vi beklager at dette ble sendt ut sent, dette skyldes manglende kapasitet i høst. Det er viktig at treningsavgiften blir betalt på forfall og ettersom treningsavgiften er lav, skiller vi ikke mellom dem som trener og dem som spiller kamper. Dette er også første gang på flere år at vi har sendt ut treningsavgift så vi setter veldig stor pris på at denne blir betalt. Hvis du ikke har mottatt krav om treningsavgift, er det fint om du gir oss beskjed om dette.

Treningsavgiften dekker kostnader som påmelding til serie og Minirunder, samt til utstyr, drakter og lønn til de dyktige trenerne våre.

Fra og med sesongen 2022/2023 blir treningsavgiften sendt ut rundt høstferien.

Treninger i Elvetangenhallen

Vi har fått en kjempeflott ny hall med flotte fasiliteter. Dere foreldre kan gjerne se på treningene, men det er fint om dere kan sitte oppe på tribunen.

Håper vi treffer mange foreldre på foreldremøtene fremover! Det vil bli servert kaffe og kake :)

Vi vil også arrangere ulike aktiviteter fremover, så følg med på våre nettsider www.hakadal-il.no/innebandy, Facebook-siden vår og andre steder der vi legger ut informasjon.

Lurer du/dere på noe, så send oss gjerne en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Med ønske om en riktig god vår og sommer!
fra HIL Innebandy

Utskrift E-post

NOAH
Sparebank1
Nokab
Sparebank1
Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot