Instruktør på Tine i juni 2022?

Skjermbilde 2022 04 01 kl. 16.08.26

Ønsker du å være intruktør på Tine Fotballskole på Elvetangen fra 20-24. juni? Dagen før oppstart må dere også være tilgjengelig for en oppstartsseanse.

Hakadal IL Fotball er godt i gang med planleggingen av Tine Fotballskole på Elvetangen til sommeren. Vi søker i den forbinnelse etter ansvarsfull ungdom som er født 2008 eller tidligere, er utadvendt, ansvarlig og som har lyst til å lære barn gleden med fotball.

Arbeidstiden er fra ca 9-15 mandag til fredag i uke 25. I tillegg kommer en forberedelsesdag, samt planleggingstid. Lønn er kr 500,- pr dag.

Skriv en kort søknad og fortell om deg selv og hvorfor du vil jobbe på Tine Fotballskole. Søknaden sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Husk å få med alder, telefonnr og epost adresse.

Sparebank1
Nokab