BARNAS SKIDAG - SØNDAG 13. MARS 2022 - VARINGSKOLLEN

Hakadal ILs årvisse og meget populære arrangement gjennomføres søndag 13. mars 2022 på Varingskollen Skistation.

Du kan starte når du vil mellom klokken 1200 - 1400

Se årets plakat:jpgBarnas_skidag_2022.jpg 

Hakadal Idrettslag ønsker igjen velkommen til årets skieventyr, Barnas skidag i Hakadalsskogen. Her, i lysløypa i Varingskollen kan alle barn mellom 3 og 12 år delta.

Tradisjonen tro vil vi nok vekke liv i, og lokke Bamsefar ut av hiet. Sammen med harepus, ekorn og elg vil han skape god stemning på arenaen og hjelpe deg rundt i løypene. Ekornet er nytt i år og vil erstatte reven. Ekornet i Varingskollen er nok sprekere enn hans venn i Holmenkollen, så løypa hos oss er noe lenger.

Du kan velge hvilken løype du vil gå. Harepusløypa er 200m, Bamseløypa 1 kilometer, Ekornløypa 2,4 og Elgløypa på 4 kilometer.

Alle får premie! Her er det ikke om å gjøre å vinne, men å ha det moro på ski. Ikke noe mas om tider, ingen prestasjonsangst. På arenaen har smøreteamet garantert, så her kan du få hjelp! De voksne kan smøre seg med tålmodighet for noen vil erfaringsmessig gå mange runder når de først er i gang. Som voksen kan du gå sammen med barna, det kan være trygt og godt å ha ei hånd å holde i.

Uten mat og drikke duger helten ikke… - på arenaen ligger pølsene klare på grillen og du kan handle både vått og tørt. Oppe på Veterankollen er bålet tent for litt kos og hygge etter at du har gått i mål.

Det kan bli trangt på parkeringa, men HIL satser på stable tett, og regner med at alle får plass på den øverste parkeringsplassen. Det er allikevel fint om du kan samkjøre med naboen.

Overskuddet fra arrangementet går tilbake til barna i Hakadal idrettslag, blant annet til å utdanne trenere og instruktører for barn under 12 år. 

Barnas skidag 2022 2 

Utskrift E-post

Sparebank1
Nokab
Sparebank1
NOAH
Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot