Medlemskontingent 2022

Vi har startet på et nytt år og sender nå ut medlemskontingent for 2022.Medlemskontingenten er som i fjor kr. 350,- for voksen. 

Husk medlemskontingent

Hakadal IL er at allidrettslag med aktiviteter både sommer som vinter for barn, unge og voksne.Idretten har vært satt på prøve gjennom Corona-nedstenging i 2020 og 2021 og det var vært krevende tidermed lavere aktivitet og kortere sesongen. Noen idretter som Innebandy har vært hardt rammet, mens flere uteaktiviteter harkunnet gjennomført trening selv om det har blitt lite konkurranser og kamper.Dette tærer på motivasjonen hos både barn og voksne. Vi ser frem mot et 2022 med mer normale tilstander.  
Som medlem i Hakadal IL støtter du vårt arbeide for å utvikle og legge til retteaktivitet og idrett for barn, unge og voksne i Hakadal. Flere av våre aktiviteter og tilbud passer også på tvers av alder, kjønn og ferdigheter.  Vihar etablert gratistilbud for Diskgolf på sommerstid i Varingskollen som er mye besøkt av familier.  Har du ikke prøvd ut dette vil vi anbefale det som familieaktivitet. 
Vi har tradisjonelle tilbud for barn og unge på langrenn, alpint,freeskisamt fotball og innebandy.Med nye Elvetangen og Varingskollen har vi som idrettslag fantastiske anlegg og fasiliteter både ute og inne for våre medlemmer. 
 

HIL GYM

I 2021 åpnet vi en splitter ny Hakadal Gym på nye Elvetangen som er et eksklusivt tilbud til medlemmer i Hakadal IL.Her kan du tegneeget medlemskap i HIL GYM

NYTT BASSENGTILBUD PÅ ELVETANGEN

Nytt av året er at bassenget på Elvetangen åpner for publikum. Hakadal IL er i ferd med å etablere et tilbud innen svømmingog bad og vil tilby egne åpningstider til medlemmer.

 

Din medlemskontingent gjør det mulig for oss å skape aktivitet og tilbud til mange. Betal medlemskontingenten nå ogbenytt deg og våre fantastiske fasiliteter og gode miljø.
2022 er frivillighetens år og vi håper å se deg i både skiløyper og basseng. Har du noen timer til overs og har lysttil å bidra, ta gjerne en hyggelig dugnadsvakt på Toppstua i Varingskollen.
Sammen er vi best.
PS! Ønsker du å gjøre endringer i eget medlemskap ellerforfamiliemedlemmer, gjøres dette påwww.Hakadal-il.no under medlemskap.
Med hilsen 
Hakadal IL

Utskrift E-post

Nokab
Sparebank1
Sparebank1
NOAH
Nyhetsmatingen ble ikke funnet.

Hakadal Idrettslag

Orgnr: 983 951 244
Postboks 113 Åneby

1485 Hakadal
 

Besøksadresse

Sloraveien 2
1488 Hakadal

 

Vår visjon

Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Grasrotandelen

grasrot