Informasjon om årets TV aksjon 24. oktober - Hakadal IL bidrar.

Hakadal IL støtter årets TV aksjon og vil hjelpe til med å organisere utdeling og innsamling av bøsser til bøssebærerne på Klubbrommet på Elvetangen skole den 24. oktober 2021.

Vi opppfordrer våre medlemmer og andre innbyggere i Hakadal til å delta, og melde seg som bøssebærer.

Info om TV aksjonen og hvordan melde seg som bøssebærer:

Visste dere at hvert tredje sekund giftes en jente bort? Det vil si at i løpet av den tiden det tar deg å lese gjennom dette, blir omkring 20 jenter giftet bort. Dette er en problematikk som vi gjennom årets TV-aksjon skal kjempe mot og vi vil veldig gjerne ha dere med på laget!

I år går TV-aksjonen NRK til Plan International Norges kampanje «Barn, ikke brud», hvor vi på aksjonsdagen søndag 24.10 skal samle inn midler for å bekjempe barneekteskap i Mali, Malawi, Niger, Nepal og Bangladesh.

Du kan engasjere deg gjennom å:

Sparebank1
NOAH