Hakadal IL med flunkende nytt treningstilbud på Elvetangen

Har du lyst til å bidra til etablering av nytt styrke- og treningsrom på Elvetangen i Hakadal?

Elvetangen med skoler og idrettsanlegg åpner etappevis nå i høst og vil bli et fantastisk hjem for Hakadal IL og våre medlemmer. Skole sammen med ny idrettshall, svømmehall og styrkerom vil i tillegg til nye uteanlegg utvide treningstilbudet for Hakadøler i alle aldre. I august skal vi etter planen installere både crossfit-rigg, utstyr for styrketrening (stativer, rigger, benker og løse vekter) og kondisjonstrening (spinning sykler, tredemøller, ro-maskin, stakemaskiner og elipse-maskin). Treningsfasilitetene etableres i det nye idrettshallbygget på Elvetangen og utgjør rundt 200m2 til glede for våre medlemmer. 

Her er noen av de oppgavene vi skal gjøre for å etablere og sette i drift tilbudet,

Dette innebærer at vi skal etablere et helt nytt medlemstilbud i regi av Hakadal IL. Vi skal etablere en sunn treningskultur på Elvetangen som skal kunne favne mange av våre medlemsgrupper på tvers av alder og kjønn. Vi skal videre gjøre det attraktivt å være medlem i Hakadal IL. 

Har du lyst til å bidra på disse aktivitetene for å få på plass flotte treningsfasiliteter på Elvetangen, send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller en melding (sms) til 970 555 87.

For Hakadal IL

Bjørn Erik Graff 

Utskrift