Om Veterangruppa

Hakadal Idrettslags Veterangruppe ble dannet etter et forslag til årsmøtet i 1991, fra endel eldre medlemmer som ønsket å etablere et miljø for klubbens ikke-aktive medlemmer.

Initiativtakerene var Arne Martinsen, Stein Langebraaten, Arne Fredriksen, Liv Fredriksen og Paal Syr, som dannet det første interimstyret.

Dette ble det første valgte styret på det første møtet som ble avholdt i klubblokalene på Elvetangen 29. april 1992. Til dette første møtet deltok 30 personer, og dannelsen av Veterangruppa var et faktum.

Målsetting

Målsettingen er enkel, og er fortsatt den samme:

• Lage et sosialt miljø for de som er ferdige med å følge sine barn i HIL
  • Støtte Hakadal IL i de arrangementer som laget tar på seg.

Tilbudet i gruppa

• Veterankafé annenhver mandag i klubbhuset på Elvetangen - se arkivet for referater !
  • Fellesturer, 2 ganger hvert halvår
  • Felles kinokvelder til Oslo, med påfølgende restaurantbesøk, 2 ganger hvert halvår.

På denne måten har det fungert nå i 10 år, men i tillegg har klubbens historie kommet sentralt inn i med miljøet, og det arbeides med å få gitt ut en bok om klubbens første 100 år.

Interessert ?

For de som måtte ha lyst til å komme seg ut innimellom, og treffe mennesker med bakgrunn i idretten, i et hyggelig miljø fra Hakadal , er det bare å ta kontakt med en i styret - alternativt via epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For HIL Veterangruppe,

Paal Syr