Julehilsen fra leder

Skrevet av Olav Grindalen. i kategorien Nyheter Hovedlaget.

Hakadal IL har snart lagt bak seg et veldig spennende år.

Vi har fått på plass en etterlengtet kunstgressbane, vi har fått en sykkelpark ved siden av kunstgressbanen, og vi har startet opp en innebandy gruppe, i tillegg til alle de faste aktivitetene vi har. Klubbhuset har fått en ansiktsløftning på utsiden, og neste år går vi i gang innvendig. Det bør også nevnes at det virkelig begynner å bli sving på de «nye» nettsidene, som vi får mye skryt for. Likevel blir de ikke bedre enn hva dere brukere gjør det til, så kom med stoff, innspill etc., så de kan bli enda bedre i 2014!

Alle gruppene i idrettslaget har gjort en god jobb i året som snart har gått, og totalt sett er det både økende aktivitet, og et økende antall medlemmer. Det er veldig positivt, men dessverre har vi en utfordring. Hakadal IL drives av frivillige, og det er ingen som tar ut lønn eller godtgjørelse. Vi er det minste idrettslaget i bygda, og trenger hver en krone til videre utvikling. Det er derfor trist å oppleve at så mange anser det som «lurt» og ikke betale kontingent. Dette straffer oss dobbelt, da vi både mister støtte pga. feil medlemsantall, og fordi vi får inn mindre kontingent. Kontingenten går I SIN HELHET til å videreutvikle idrettslaget, starte nye aktiviteter, vedlikeholde bygninger og eiendommer etc. Har dere ikke betalt for i år, så er det enda ikke for sent. Antallet medlemmer regnes pr. 31.12. Hva med å gi et medlemskap i julegave til en som har alt??

Mitt håp for 2014 er at alle gamle og nye medlemmer vil betale sin kontingent både i tide og med glede, når man ser hva vi faktisk klarer å skape for disse pengene. Kontingenten er så lav som 200 kroner, og burde ikke være noe problem for de fleste å betale.

Til slutt vil jeg bare si at jeg som leder håper at vi kan fortsette den positive trenden vi er inne i også i 2014, og vil ønske alle medlemmer og støttespillere en riktig god jul og et riktig godt nytt år!

Olav Grindalen

Leder Hakadal IL