Samarbeidspartnere og sponsorer

Hakadal Alpin har knyttet til seg en del viktige samarbeidspartnere og sponsorer som har stor betydning for driften av vår virksomhet. Her følger en presentasjon av de ulike aktørene.

Hovedsamarbeidspartnere

Sparebank 1

Sparebank 1er lokalbanken for både privatpersoner og bedrifter i Nittedal, på Hadeland og Ringerike. Ved våre kontorer får du personlig service og kompetent hjelp. Vi er lokalisert sentralt i Nittedal ved Mosenteret. Vi støtter kultur og idrett og ønsker å gi et bidrag tilbake til aktive organisasjoner i vårt nærmiljø.

Se www.sparebank1.no

Gullpartner

logo-nokab

NOKAB - din totalleverandør av bredbåndstjenester i Nittedal. NOKAB leverer telefoni, radio, tv og internett. Gjennom et samarbeid med GET leverer vi markedets fremste digitale bredbåndspakker. Selskapet har sitt utspring i Nittedal og ønsker gjennom å støtte lokale idrettslag å kunne gi tilbake til nærmiljø.

Vi er stolte støttespillere av Hakadal IL og Hakadal Alpin !

Sølvpartner

Siteservice logo

Site Service AS har som mål å bli den ledende leverandøren av mobil- og telekommunikasjonstjenester i Norge. Dette skal oppnås gjennom bygging, drift og vedlikehold av basestasjoner som benyttes til mobil- og telekommunikasjon. Selskapet har fra oppstarten høsten 2007 til i dag vokst fra 2 til over 60 ansatte. Selskapet eies og ledes av Hakadølen Bernt Fredriksen og har en rekke medarbeidere fra Hakadal og Nittedal. Selskapet ønsker å bidra til å utvikle alpinister i Hakadal Alpin.

Se www.siteservice.no

KIWI logo

KIWI Tøyenhaugen og KIWI Hagan er stolte sponsorer av Hakadal Alpin. KIWI jobber for at alle sunne varer skal være billig. Derfor "Sunnhet til folket". Vi vet at når sunn mat blir billigere så spiser vi mer. KIWI jobber for å få myndighetene til å fjerne momsen på frukt og grønnsaker og nøkkelhullmerkede produkter. Velkommen til en god handel.

FF logo

Byggmester Frode Flåm selger og bygger boliger samt utfører snekkerarbeider. Frode har lang erfaring og har du behov for kompetanse innen bygg og tømring. Med base på Harestua jobber Frode med prosjekter på det sentrale Østlandet. Frode er lidenskapelig interessert i alpin og støtter Hakadal Alpin.

Ta kontakt med Frode på tlf. 981 13 097 for en fagprat !

JS logo

Johnsen & Stovner AS er en lokal entreprenør som leverer tjenester innen graving, drenering, planering, fjellsikring, betongarbeider med mer. Selskapet ser på Hakadal Alpin som en flott bidragsyter for å skape idrettslig glede for barn og unge.

Kontakt selskapet ved Jan Kåre Hovlid på tlf. 6707 1576

HB logo

Hakadal Bygg AS er en allsidig bedrift innen byggebransjen. Bedriften ble etablert i 2005 og har til sammen 30 års erfaring. Selskapet har spesialisert seg på tømring, muring, flislegging og sveising av membran. Bedriften kan vise til gode resultater og en solid økonomi og er i dag 5 ansatte. Målet er å ha fornøyde kunder, levere arbeid med god kvalitet,og til en riktig pris. Selskapet jobber stadig med kvalitetssikring av arbeidet. Selskapet leverer løsninger som er godt utprøvd i markedet, slik at de kan garantere for at utførelsen blir perfekt. Hakadal Bygg er stolte støttespillere til Hakadal Alpin !

Se www.hakadalbygg.no eller kontakt Erik Fjeldstad på 920 43 241

BW logo

BlockWatne er en av landets ledende husbyggere. Kjernevirksomheten er utvikling av boligprosjekter med kvalitetsboliger til fornuftige priser. Selskapet leverer årlig rundt 1 000 boliger gjennom egenutviklede boligprosjekter og til kunder med egen tomt. Siden 1950-tallet har selskapet levert nesten 100 000 boliger! Vi har lokalkontorer over hele landet. Du finner oss på Olavsgård. Velkommen til en boligprat.

Se mer på: www.blockwatne.no

Hverdagshelter

Nordica logo

Nordica har fulgt Hakadal Alpin gjennom en årrekke. Nordica er et av de ledende ski- og støvelmerkene både i verdenscup-sirkuset og i Hakadal Alpin. Nordica er stolt støttespiller av Hakadal Alpin og flotte representanter for alpinsporten lokalt og nasjonalt.

Varingen logo

Varingen er lokalavisen for Nittedal og Hakadal. Ingen kjenner lokalmiljøet bedre. Med oss i postkassa og på nettet vil du alltid får med deg nyheter for den grønne bygda som grenser til storbyen. Varingen følger Hakadal Alpin og skriver artikler hver uke hele vinteren om flotte alpinister og jibbere. Ingen følger Hakadal Alpin så tett som oss!

Se www.varingen.no

Leverandører

Torshov-Sport-logo2

Torshov Sport – Norges fremste sportsbutikk innen alpin racing er en naturlig samarbeidspartner for Hakadal Alpin. Torshov Sport har lang tradisjon og solid kompetanse på å gi råd, og utstyre både barn, ungdom og senior alpinister med det rette utstyret. Torshov Sport støtter Hakadal Alpin og det arbeidet som legges ned for å skape idrettsglede for barn og unge, samt utvikle de beste alpinistene.

Se www.torshovsport.no

HH logo

Helly Hansen - vår samarbeidspartner innen bekledning, som gjennom generasjoner har levert høy kvalitet til aktive mennesker til sjøs og til fjells. I 2012 inngikk Helly Hansen avtale med Nydalen Alpin VGS og tok med det steget inn i alpin racing med deler av sin kolleksjon. På slutten av året ble Helly Hansen partner med US Skiteam på base layer (undertøy). Lindsay Vonn og Ted Ligety har altså HH under. Helly Hansen satser sammen med Hakadal Alpin på å utstyre aktive barn og unge innen alpinsporten.

Se www.hellyhansen.com