Nyheter Langrennsgruppa

HIL Langrenn – Bestill klubbklær innen 14. oktober

Det er nå mulig å bestille klubbklær. Fristen for å bestille er 14. oktober.

Hvordan gjør du det?
Gå inn på http://teamservice.original.no og logg deg inn med brukernavnet «hakadallangrenn». Klikk på «Se teamets design her» for å se designet (eller se nedenfor). Designet er som før, men med én ny hovedsponsor som vi er veldig glade for å få med på laget: Wilskog Bygg AS.

Velg produktene du vil kjøpe, så får du faktura på e-post. Klærne blir levert samlet på Glømmi Sport – etter planen før familiesamlingen siste helgen i november.

Prøving av klær
Det er mulig å prøve kolleksjonen hos Glømmi Sport fram til og med lørdag 10. oktober. Det går også an å høre med andre medlemmer hva slags størrelser som kan passe.

Alle aktive utøvere får lue av klubben
HIL Langrenn vil gjerne gi noe tilbake til utøverne, så alle aktive utøvere får klubblua gratis fra klubben. Bestill derfor ikke lue, det ordner styret. Nytt av året er at Wilskog Bygg AS også er luesponsor.

Ta kontakt hvis det er noe du lurer på!

Styret i HIL Langrenn
ved sponsoransvarlig Vidar Lynghammar