Hakadalsrennet 2017/18

Hakadal IL Langrenn har igjen gleden av å invitere til renn i Varingskollen Skistadion!

Rennoppføringer i NSF terminliste:
Årets renn inngår i Sparebank 1 cup for klasse 13-14 år og
Oslo Sportslager-cupen for klasse 15-16 år.
Logo Sparebank1
 Logo Oslosportslager
 Tøffest uten fluor

Løypekart

Løypene går i vår morsomme og krevende kunstsnø-lysløype.

Nyheter

Vi ha i år bygget ut snøanlegget og satser på at vi har klar minimum 2 km kunstsnøløype.
Vi støtter kampanjen Tøffest uten fluor og oppfordrer alle deltakerne til å benytte glidprodukter uten fluor – spesielt i årsklassene til og med 16 år.

Påmelding

Påmelding via Min Idrett senest 12. desember på disse linkene: lørdag (fristil) - søndag (jaktstart)

NSFs obligatoriske skiforsikring må være betalt for alle løpere som har fylt 13 år.

Startkontingent

Barn og ungdom (8 til 16 år) kr. 100,-
Junior kr. 115,-
Senior kr. 130,-

Klubbvis samlefaktura for startkontingenter tilsendes de respektive klubber i ettertid.

Etteranmelding

Påmeldinger mottatt etter 13. desember regnes som etteranmelding og blir belastet med dobbel startkontigent for klasse 13 år og eldre.

Etteranmeldinger tas imot innen fredag kl. 16:00 via e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. ( NB: forbehold om ledige startnumre! )

Viktig: Husk å angi navn, klubb, brikke og klasse!

NB:Det vil ikke bli anledning til etteranmelding på renndagen.

Tidtaking

Vi benytter Emit elektronisk tidtakingssystem.

Løpere klasse 11 år og eldre uten egen brikke må leie brikke (kr 30).

Leiebrikker som ikke innleveres etter rennet, vil bli belastet med kr 600.

Start- og resultatliste

Startlister og resultatlister finner du på skiforbundet.no og terminliste og her på
hjemmesiden.
 Startlister trekkes torsdag kveld.
De eldste klassene først - første start blir kl. 10:00.

Melding om eventuelle feil og mangler sendes til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Startnumre

Pakkes klubbvis og hentes ved sekreteriatet, Varingskollen Skistadion.

Parkering

Parkering like ved stadion, pris kr 50 (inkl. program). Fint om dere har rett beløp, så vi unngår veksling.

Hvordan finne veien?

Kiosk og kafé

Det blir salg av pølser, kake og drikke fra flere salgssteder. Kort og kontant betaling.

Langrenn og god opptreden

Vær og føremelding

Premiering

Det er flotte premier til alle startende opp til 14 år
50 % premiering klasse 15-16 år.
 1/3 premiering junior og senior
Klassevis premieutdeling på stadion 20-30 min etter siste målpassering for klassen.

Rennleder: Olav Grindalen tlf. 993 50 509
 Arr.ansvarlig: Sten Are Grønvold tlf. 958 81 605