Nyheter Innebandygruppa

Hakadal Hurricanes trenger DIN hjelp! - NÅ!

Hei alle medlemmer, foreldre og spillere!

Hakadal Hurricanes nærmer seg 5 år og har siden oppstarten i 2013 opplevde både oppturer og nedturer.
Vi startet opp med dette tilbudet grunnet at det var etterspørsel etter innebandy i Hakadal. De 2 første sesongen gikk dette veldig bra, flere lag ble etablert og vi hadde en god rekruttering. Noen av oss som startet opp gruppa hadde noe erfaring med innebandy, mens andre hadde ingen erfaring. Men vi gikk på med godt mot.
Nå er fasiten at vi har følgende lag:
  • Mix 2011
  • Mix 2009 (også meldt på i G10 serien)
  • G11 (gutter/jenter 2007 og 2008)
  • Old girls

Vi har hatt flere lag, men de har dessverre falt fra grunnet frafall til andre idretter eller andre prioriteringer. Blant annet måtte vi dessverre trekke herrelaget vårt før sesongstart.

Det er bra trykk på treninger og kamper og det virker som de fleste trives veldig godt. Det har vært greit tilsig av spillere på de yngste lagene, noe som er veldig gledelig.

Men for at ungene skal ha et godt tilbud og at innebandygruppa skal utvikle seg og vokse, trenger innebandygruppa et velfungerende og komplett styre. Dette har vi dessverre ikke i dag og styret består av kun av 3 personer, uten leder. Et av styremedlemmene gir seg dessuten etter det kommende årsmøtet.

Det er derfor svært avgjørende for eksistensen til Hakadal Hurricanes at dere foreldre eller spillere som er tilknyttet gruppa, tar et ansvar og påtar dere verv. Det kreves ikke noe kunnskaper, men man må sette av litt tid til vervet. Alle vi som sitter i styret i dag har barn, jobber og gjøremål som må gjøres. Så denne unnskyldningen gjelder ikke :) Alle gruppene i Hakadal IL er foreldredrevet og det er viktig at flere kan bidra. Det er allerede flere gode trenere og lagledere på plass, men de trenger et styre som kan hjelpe dem med utstyr og kommunikasjon.

Her er mye av det spennende som skjer fremover:

• Det kommer ny idrettshall på Elvetangen
  • Det er mange som flytter til Hakadal og helt sikkert mange som har lyst til å spille innebandy
  • Ved å samle idretten på Elvetangen når ny skole er ferdig bygget, åpner det seg gode muligheter til å starte trening rett etter skoleslutt

Innebandymiljøet i Nittedal og regionen ellers er veldig bra. Vi samarbeider bra i kommunen vår og har veldig god dialog med regionen Oslo/Akershus. Man får alltid svar på spørsmål og hjelp til problemstillinger.

Uten akkurat deg på laget, blir det vanskelig å videreutvikle innebandygruppa vår.

Ikke nøl med å ta kontakt med Jan Tore Hanssen på telefon 408 54 000 for spørsmål eller innspill. Vi trenger deg nå!

Styret i Hakadal Hurricanes