Nyheter Innebandygruppa

HIL Hurricanes sesongstart

Velkommen til Hakadal Innebandy

INFORMASJONSMØTE

Møt opp i klubbhuset på Elvetangen mandag 14. september, kl. 19.30 for å få vite mer om innebandy i Hakadal IL og hva vi kan tilby kommende sesong!

HIL Hurricanes starter nå opp ny sesong etter sommeren og ønsker velkommen til jenter og gutter i alle aldre som har lyst til å prøve denne fartsfylte og morsomme idretten. Vi har også egne treningsgrupper for voksne, så her er det bare å komme!

Alt du trenger er en innebandykølle og innesko, men før du bestemmer deg om innebandy er idretten for deg, kan du låne kølle av klubben. Du kan også prøve 2-3 treninger før du bestemmer deg for å være med.
Sjekk treningstidene her på siden for å finne ut når din gruppe har trening.

Litt mer om HIL Hurricanes og innebandy

Innebandy er en morsom idrett som krever veldig lite av både foreldre og barn. Vi har innebandykøller for utlån og har også flere komplette sett med keeperdrakter som kan brukes under trening og kamper. Egen kølle kan kjøpes til rabatterte priser hos våre samarbeidspartnere Norsk Bandysport eller Sport1 Nittedal. Under kamp er det påbudt med beskyttelsesbriller for de yngste spillerne.

Sesongen med kamper foregår fra rundt høstferien og varer til påske. De yngste som er født 2004 og senere spiller kamper i form av turnering en gang i måneden, mens de eldre født 2003 og eldre spiller vanlig seriespill. Alle kampene foregår i Oslo og Akershus som er vår region.

Vi er en foreldredrevet klubb og er avhengig av at foreldrene hjelper til rundt lagene som lagledere og trenere. Ved oppstart av nye lag vil klubben bistå med alt av utstyr som trengs, men det må være 2-3 foreldre som må engasjerer seg. Klubben vil tilby alle trenere og lagledere kurs. Det er ikke vanskelig og veldig moroJ Spør hvis du lurer på noe.

Lik vår Facebook-gruppe https://www.facebook.com/hilhurricanes for å få nyheter om aktivitetene våre og oppdatering om treningstider og annet innebandystoff.