Nyheter Innebandygruppa

Julehilsen HIL Hurricanes

Hei alle innebandyvenner !

Da er HIL Hurricanes halvveis i vår første hele sesong som egen gruppe i Hakadal IL. Dette har vært en spennende reise og vi har vokst og blitt over 100 aktive utøvere og støttespillere fra 4 år og oppover til godt over 50 år. Vi har med hele 4 lag i Minirundene for barn til og med 9 år og 1 lag i G11, avd. B som er en aktivitetsserie. Når vi tenker på at vi startet opp i slutten av 2013 må vi si at dette er meget bra og imponerende.

Denne veksten hadde ikke vært mulig uten engasjerte foreldre, trenere, lagledere og ikke minst spillerne selv. Jeg har inntrykk at alle trives godt med innebandy og dette er en kjempeflott idrett å drive med om vinteren. Inne i hallene er det alltid godt vær og varmt J Vi ser at dette har vært et dypt savnet tilbud i Hakadal og derfor varmer det ekstra godt når vi ser at så mange starter opp på lagene våre. I tillegg til lagene som spiller i seriene, har vi også treningsgrupper for ungdom, samt voksne damer og herrer.

Vi har nådd de fleste av målsetningene våre, men har fortsatt tilgode å få startet opp et rent jentelag. Vi har jenter på nesten alle lag, men dessverre litt for få til å ha eget lag. Her må både vi i innebandygruppa og foreldrene rundt jobbe aktivt for å nå dette målet. Det er mer enn nok jenter i Hakadal til å få det til, men vi må klare å nå ut til foreldrene.

Når dette julebrevet skrives, har det akkurat vært VM i innebandy for herrer i Gøteborg der Norge gjorde det veldig bra og ble nummer 6. Vi er rangert som nr. 5 i verden (!) foran tunge nasjoner som USA, Canada og Russland. En annen milepæl er at flere av Norges kamper ble vist på TV2 Sportskanalen og det var i tillegg en lengre reportasje på NRK Kveldsnytt 11. desember. For at TV skal bli mer interessert i innebandy er det viktig at vi stiller opp og går på kampene i Eliteserien. Vi har jo en klubb her i Nittedal som er i den øverste serien, nemlig GIF Fighters.

Innebandy er den desidert største hallidretten i Nittedal, nesten dobbelt så store som den nest største hallidretten. Med så mange utøvere har kommunen en stor utfordring med tanke på hallkapasitet, spesielt i stor hall. Her jobbes det med å bedre forholdene, men det blir nok ikke bedre før en ny idrettshall blir bygd.

Avslutningsvis vil jeg igjen takke for det gode engasjementet og jeg minner om at innebandy kommer til å ha årsmøte i februar/mars og vi må da utvide styret med flere medlemmer. Vi trenger blant annet en nestleder/sportslig ansvarlig og et ekstra styremedlem slik at vi kan skille kasserer og sekretær som i dag er en og samme person. Det er ikke vanskelig og ingen av oss andre har annen erfaring med innebandy enn det vi har fått igjennom dette oppstartåret for HIL Hurricanes.

Lagene våre har også plass til flere spillere og alle som vil er velkomne til å være med oss på en trening for å prøve.

Hakadal Idrettslag er helt avhengig av inntekter som medlemskontingent og treningsavgifter. Det er derfor fint om du kan sjekke at både medlemskontingent og treningsavgifter til idrettslaget er betalt før nyttår. I tillegg er det veldig fint om alle foreldre kan melde seg inn i Hakadal IL for å vise sin støtte til det flotte arbeidet som blir gjort. Benytt informasjon og webskjemaer som ligger på http://MEDLEM.hakadal-il.no

Jeg ønsker med dette alle en riktig god jul og godt nyttår !

Med vennlig julehilsen
Jan Tore Hanssen