Nyheter Innebandygruppa

Infoskriv 5 / 2013 - innebandy

Hei

Da har vi hatt vår første ordentlige trening og det gledelige er at det kom enda flere barn.

Barna koste seg og viste stor interesse og glede over treningen. Dette lover godt for fortsettelsen.

Vi kjører 2 treninger til før jul:

Søndag 15.12.2013          kl. 17.30-18.45

Fredag 20.12.2013           kl. 17.30-18.45 (her kan vi kanskje holde på helt til 19.00 hvis det er noen som trener etter oss)

Det som er veldig gledelig er at det er flere barn i alderen 2004 til 2000. For dette laget trenger vi en lagleder/trener og en trener/hjelpetrener. Dette er helt nødvendig for å kunne etablere laget. Når vi har fått på plass nødvendig antall lagledere/trenere vil vi bestille opplæring fra Bandyforbundet. Det første kurset vil være åpent for flere enn trenere og lagledere.

Onsdag 15. januar kl. 19.00 tar vi et nytt foreldremøte/årsmøte der vi velger styre til innebandygruppa, fastsetter treningsavgift, aktivitetsnivåer og at vi samtidig får på plass de siste lagledere og trenere rundt lagene våre. Det ser ut som vi får 3 lag og vi har fått på plass ressurser rundt det yngste laget. Hvis datoen ikke passer, gi meg en tilbakemelding.

Litt praktisk informasjon:

-          Viktig å huske gode innesko som ikke farger av.

-          Ta med vannflaske.

-          Kan være lurt med leggskinn. Barna har ikke helt kontroll på kølle og ball nå i starten og det kan fort bli såre legger.

-          Jeg setter stor pris på om flere kan kjøpe beskyttelsesbriller til barna. Vi har fortsatt en god del brillepar igjen til kr. 100,-. Ta enten med kontanter på trening eller betal inn kr. 100,- til konto 2030.23.74679. Merk i så fall innbetaling med navnet på barnet. Selv om briller kun er påbudt i kamp, er det greit å venne seg til bruken på treningene.

-          Til dere som er nye i Hakadal IL vil det bli sendt ut krav om medlemskontingent i løpet av desember. Dette er eneste betaling for aktiviteten i 2013.

-          Vi er fortsatt i startfasen, jeg håper dere er tålmodige med oss. Dette er nytt for oss alle, selv noen av oss har erfaring med innebandy for før av. Del gjerne erfaringer med oss i støtteapparatet.

-          Vær tålmodig, det tar tid å lære seg en ny idrett, selv om innebandy er svært enkelt å lære seg. Ikke gi opp etter 1 trening.

Vedlagt har jeg laget en oversikt over støtteapparatet så langt. Her er det flere ledige «stillinger». Skal vi lykkes, er klubben helt avhengig at flere blir med og drar lasset, da blir det også mindre på den enkelte. Dette er svært viktig!

Jeg er litt usikker når vi starter opp etter jul, men det blir enten fredag 3. januar eller søndag 5. januar. Jeg sender e-post og legger ut på Facebook straks jeg vet mer om treningstidene.

Da dette er en idrett som pågår i vinterhalvåret vil det som regel være treningstilbud både i jule-, høst- og vinterferie. Dette grunnet kort og intensiv sesong for de fleste hallidretter.

Jan Tore Hanssen

Hakadal IL – Innebandy

Tlf. 408 54 000

PS! Jeg har sendt epost til dere foreldre til de nye barna, håper jeg har sendt riktig. Det er fint om dere kan fylle ut vedlagte skjema og sende i retur hvis barna synes innebandy er gøy og de vil fortsette. Hvis barna mot formodning ikke ønsker å fortsette er det fint om dere gir beskjed. Gi også beskjed om dere ikke ønsker å motta mer informasjon.