Nyheter Fotballgruppa

Feil
  • Feil ved lasting av datamating

Full fart på Hallingcup

Vi stilte med åtte guttelag i årsklassene 09, 07, 05, 03 og 02 i helgens Hallingcup på Gol.

Sosialt kan vi melde om god stemning på Hallingdal Folkehøyskole der omtrent 120 store og små fra klubben var innlosjert. De yngste herjet i gymsalen og ungdommen så på Champions League finalen på storskjerm. Lørdag kveld var det tradisjon tro disco i Gol for deltagerne, men høydepunktet for mange var kanskje badingen på Tropicana.

Spennende straffekonk
Alle lagene våre hadde god innsats på banen, og det var mye bra spill. Spesielt spennende var nok straffefekonken i kvartfinalen hvor 03-laget gikk videre for deretter å bli slått ut i semifinalen med 0-2 mot Vålerenga.

Fair play-pris
Gratulerer til Oscar Aaneby på 03-laget som fikk Fair play-prisen! Ved målscoring valgte han å hjelpe en motspiller som lå nede i stedet for å juble over scoringen.

Vårt nye telt og beachflagg var satt opp ved hovedbanen der alle medlemmer fikk gratis frukt.

Godt humør hos 05-laget

NFF Bredde