Nyheter Barneidrettsgruppa

Stilling ledig - Hovedtrener Barneidrett

Hakadal IL skal være et flere- idrettslag som driver idrett og fysisk aktivitet det er grunnlag for i
Hakadal. Hakadal IL skal være et naturlig sosialt samlingspunkt der barn, ungdom og
voksne møtes. Hakadal Idrettslag skal være det naturlige og foretrukne aktivitetstilbud for barn, ungdom og voksne i Hakadal.

Hakadal idrettslag sin barneidrettsgruppe legger opp til allsidig aktivitet og lek for barn i alderen ca. 3 år til ca. 7 år. 1 gang i uka. (Aldersgrensen har er ikke helt absolutt). «Sesongen» starter i september og varer til ca. 1. juni. Barneidrettsgruppa har de siste årene hatt ca. 30 medlemmer.

Vi er både ute i naturen og inne på Kirkeby Skole samt i svømmehallen på Rotnes i vinterhalvåret. Vi jobber med å få på plass instruktører fra ulike idrettsgrener i bygda (dansing, golf, skileik mm.) for å kunne tilby et allsidig opplegg. Vi har knyttet til oss instruktører fra 10. trinn på Hakadal Ungdomsskole (YouMe elever) som hjelpeinstruktører.

Hovedtrener for barneidretten i Hakadal IL

Vi søker deg som er glad i barn og kunne tenke deg å planlegge, lede og gjennomføre aktivitetene i vår barneidrettsgruppe. Treningstiden er hver mandag fra kl 17 – 19.

Ansvar:

• Sammen med styret planlegge og informere om aktivitetene som skal gjennomføres i løpet av sesongen (1. sept - 31. mai). Ca 27 uker.
  • Gjennomføre alle treninger sammen med YouMe elevene
  • Informere og rapportere til styret i barneidrettsgruppa

Vi ser etter deg som:

• Er glad i barn og liker lek og varierte aktiviteter for barn
  • Er åpen til sinns
  • Kan kommunisere med barna og foreldrene deres
  • Gjerne har idrettsfaglig eller annen trenerfaglig bakgrunn (dette er ikke et krav).
  • Kanskje du er student e.l?

Vi ønsker å være en utviklende klubb, der både utøvere og støtteapparat utvikler seg
idrettslig og faglig. Vi vil kunne tilby nødvendig og relevant kursing. Kurs i livreddende førstehjelp er et krav. Dersom du ikke har det fra før får du dette av oss.

Lønn etter avtale

Det vil være et behov for Politiattest for å kunne jobbe med barn gjennom idrettslag.

For nærmere informasjon om stillingen, ta kontakt med styreleder Hakadal IL Barneidrett Monica Vabe Jansen på tlf 952 79 214/Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller leder i Hakadal IL Per Ole Thorsen tlf 95298515