HIL Barneidrett skoleåret 2013-2014

Barneidrettsgruppen har tilbud til barn fra 4 til 12 år én gang i uken fra månedskiftet august-september. Basistreningen er for 4-5-åringene har aktiviteter og lek som varer 45 minutter hver gang på Kirkeby Skole. Allidrett foregår samme dag som Basis'en og varer en time hver gang. Vi er både ute i naturen og inne på Kirkeby Skole. Vi jobber med å få på plass instruktører fra ulike idrettsgrener i bygda (dansing, golf mm.) for å kunne tilby et allsidig opplegg.

Etter nyttår vil det være ski, skøyter og svømming - se vårt program for nærmere informasjon.

Oppstart

Basis'en: mandag 2. september 2013 på Hagen skole kl 1730, med registrering/påmelding

Allidrett: samme tid og sted som Basis'en.

Se program på hjemmesiden.

Priser / betaling

Treningsavgiften er lik for begge gruppene fra i år, da begge vil ha trening gjennom hele skoleåret. Treningsavgiften på kr. 350,- gjelder for skoleåret og vil bli fakturert fra Barneidrettsgruppa så snart alle er registrert i Hakadal ILs medlemsregister.

I tillegg til treningsavgiften til Barneidrettsgruppa kommer medlemskontingent i Hakadal IL for alle (for tiden kr. 200 per år), dette faktureres direkte fra Hakadal Idrettslag og følger kalenderåret.

Innmelding, registrering

Registrering/innmelding av nye medlemmer i Hakadal IL gjøres ved oppmøte på trening eller via lagets medlemssider på denne linken. Alternativt kan nødvendig informasjon sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.