Utskrift

Alpin-SFO informasjon

Elsker du å stå på ski - nå kan du delta på vårt unike skitilbud i "SFO - tiden"
Vi tilbyr Alpin-SFO til barn i 2-4. klasse på onsdager og torsdager i Varingskollen

Vi lanserer tilbud først nå i Hakadal uke 47 for Hagen Skole og Kirkeby Skole og åpner for påmelding fredag 25.november. Deretter vil vi åpne for påmelding til Alpin-SFO for Rotnes Skole og Sørlie Skole uke 48 f.o.m.mandag 28.nov. Vi har totalt 40 tilgjengelige plasser og prinsippet er førstemann til mølla:). Vi har valgt ut disse 4 skolene i første omgang mht logistikk ifm henting av barn på skoler og kjøreruter til Varingskollen.

Oppstart uke 1, januar 2017 (onsdag 4. januar)

Varighet 12 uker (eks uke 8, vinterferie). Siste uke er uke 13 (torsdag 30. mars). Alpin-SFO arrangeres i januar, februar og mars.

Transport
Vi henter barn ved Hagen Skole og Kirkeby Skole i buss. Det vil være en voksen person på bussen i tillegg til sjåfør for å gi barna en hjelpende hånd. Vi planlegger transport fra Sørlie Skole og Rotnes Skole og vil justere dette basert på antall påmeldinger (minibuss/buss). Transport bringer barna til Øvre Parkering i Varingskollen. Her blir de tatt imot av våre instruktører. 

Vi kjører fast hver onsdag og torsdag i følgende periode:
uke 1 (første dag er onsdag 4. januar) til uke 13 (siste dag er torsdag 30 mars).

 

ONSDAGER:

  • BUSS NR: 1 TUR NR. 1: kl. 12:30 Hagen Skole --> Til Varingskollen

  • BUSS NR: 1 TUR NR. 2: kl. 13:40 Hagen Skole -> 14:00 Kirkeby Skole > Varingskollen

  • BUSS NR: 2 TUR NR. 1: kl. 13:40 Rotnes Skole -> 14:00 Sørli Skole > Varingskollen

TORSDAGER: 

  • BUSS NR: 1 TUR NR. 2: kl. 13:40 Hagen Skole -> 14:00 Kirkeby Skole > Varingskollen

  • BUSS NR: 2 TUR NR. 1: kl. 13:40 Rotnes Skole -> 14:00 Sørli Skole > Varingskollen

Henting
Barna må plukkes opp i Varingskollen av foreldre ved endt Alpin-SFO. Henting av barna i bakken gjøres på Øvre Parkering/Cafe Snøtunet i tidsrommet mellom kl. 16:30-17:00

Base
Alpin-SFO vil ha base på Cafe Snøtunet i Varingskollen. Her vil vi servere et varmt måltid og barna skifter til skitøy og får på skistøvler. Her vil vi oppbevare skolesekk og andre klær. Dette er også sted for henting. 

Skiutstyr
Barna kan ta med eget skiutstyr på bussen. Alternativt kan vi oppbevare personlig skiutstyr i Varingskollen mellom onsdager og torsdager. Vi kan også ta imot utstyr tirsdag kveld i Varingskollen i nedre billettluke for oppbevaring til onsdag og torsdag. Foreldre må da levere inn dette innenfor anleggets åpningstider. Alle private eiendeler (ski, støvler, staver, hjelmer mm) må merkes tydelig med barnets navn.

Vi har i tillegg inngått avtale med partnere som gjør det mulig for oss å låne ut ski og skistøvler til de som ikke har dette. 

Nødvendig utstyr er Alpin-Ski/Twin-tip, alpinstøvler, alpinhjelm. Videre anbefaler vi ryggplate/ryggskinne for bedre beskyttelse. 

Skiprogram
Vi vil dele opp i 2 grupper hhv. Nybegynner- og Videregående partier. Den første uken vil vi benytte til å bli kjent med barna og kartlegge skiferdigheter. Vi er opptatt av å skape skiglede og mestringsfølelse. I løpet av perioden januar-mars tar vi barna med rundt om i anlegget hvor vi benytter tilgjengelige elementer i parken, vi benytter porter/hinder, vi benytter tilgjengelige skogsløyper og pudder mot slutten av perioden. For å komme dit vil vi legge til rette for at barna skal lære en god del elementær skiteknikk ifm svinging, komme på kant, ha midtbalanse, stå på en ski. Samtidig, dette skal være gøy:)

Blir barna hekta på ski har Hakadal IL Alpin treningstilbud hvor du treffer flere ski-fantaster.  

Pris
Alpin-SFO koster kr 1.100,-per måned (8 x per måned hhv. 6 x i februar). Prisen inkluderer transport, mat, drikke og skiinstruksjon.

Heiskort
Deltakere på Alpin SFO må ha sesongkort i Varingskollen. Sesongkort kjøpes online på www.varingskollen.no  eller fysisk i billettluka i Varingskollen.

Avmeldinger
Vi refunderer Alpin-SFO månedlig betaling dersom skade/sykdom mot legeerklæring.  

Fravær
Dersom barnet er syk eller ikke skal delta på Alpin-SFO enkelte dager må foreldre/foresatte sende sms om dette til Koordinator for Alpin SFO/Alpin Skileik Silje Amdahl på mobil: 976 82 907

Forsikringer
Barna er dekket av ordinære forsikringer som gjelder organiserte aktiviteter for barn u12 år i regi av Hakadal IL Alpin. Skulle uhellet være ute ivaretas dette av ordinære rutiner for Skipatrulje i Varingskollen Alpinsenter. 

Velkommen til en fantastisk skivinter i Varingskollen i regi av Hakadal IL Alpin og Varingskollen Alpinsenter AS 

HIL Alpin barnetilbud 2016

 

Påmelding 
Påmelding Hagen Skole 2-4. klasse (åpner 25.nov kl. 00:01)

Påmelding Kirkeby Skole 2-4. klasse (åpner 25.nov kl. 00:01)

Påmelding Rotnes Skole 2-4. klasse (åpner 29.nov kl. 00:01)

Påmelding Sørlie Skole 2-4. klasse (åpner 29.nov kl. 00:01)

Betaling = påmelding, Påmeldingen er bindende. Denne påmeldingen/betalingen gjelder for Alpin-SFO januar 2017 (onsdager og torsdager). Påmeldinger for februar/mars vil bli lagt ut i starten av januar.