Nyheter Alpingruppa

ALPIN - Barmarkstreningen er godt i gang!

Jenter landscape2

Alpingruppa i Hakadal IL har et bredt treningstilbud tilpasset ulike aldersgrupper og ferdighetsnivå. Det sportslige tilbudet vårt strekker seg fra Skileik for de aller yngste, til et omfattende treningsprogram for de som har ambisjoner om å satse på idretten via skigymnas. Uansett alder så har vi et tilbud som passer for deg – ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 900 10 198.

Barmarkstreningen er godt i gang. Vi tilbyr grunnleggende basistrening for alle som har lyst til å bli flinke på ski med fokus på koordinasjon, spenst, hurtighet og styrke. Treningen ledes av våre erfarne og dyktige trenere.

Treningsgruppene er nå i gang med trening på følgende dager:

• U14/16(Født 2002-2005): Mandager, onsdager og torsdager.
  • U12 (Født 2006 / 2007): Mandager og onsdager
  • U10 (Født 2008 /2009): Mandager og onsdager
  • Rekrutt (Født 2010 og ynge): Torsdager

Treningene gjennomføres på Kirkeby og Hagen skole, Hakadal Ungdomsskole og i Varingskollen

Ønsker du å være med på trening? Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller tlf 900 10 198

Skal du bli god på ski er allsidighet avgjørende. Sommeren og høsten har vi fokus på allsidig trening med mange morsomme aktiviteter som løping, sykling, rollerblades, friidrett, turn, klatring, hinderløyper osv.

Om vinteren har vi Varingskollen som hovedbase for skitrening. Du blir god på ski og lærer å kjøre både slalom, storslalom og skicross. Vi har flere karusellrenn gjennom sesongen og også vårt eget Hakkebakke-renn med deltagere fra mange andre klubber. Vi reiser også på renn andre steder, blant annet til «verdens største barneskirenn» - Bendit Alpinfestival på Ål i Hallingdal. Velg mellom Alpin racing eller Freeski (Jibbing) med rails, hopp

I Hakadal Alpin har vi et fantastisk helårs treningstilbud i et sosialt og hyggelig miljø! Begynner du hos oss så får du venner for livet!