Nyheter Alpingruppa

HIL Alpin - Ekstraordinært Årsmøte 2017

HIL Alpin aarsmøte

OBS!OBS! EOÅ FLYTTES TIL ONSDAG 6.SEPTEMBER KL. 19:00 PGA. VARINGSKOLLEN OPP TIRSDAG 5. SEPT.

Alpinvenner: vedlagt finner dere innkalling til ekstraordinært årsmøte i HIL Alpin. Bakgrunnen er at det må velges nye styremedlemmer. Bjørn Erik velger nå etter mange år med innsats i styret å trekke seg ifm med endringer i sin jobbsituasjon. I tillegg til dette så mangler vi et styremedlem som ikke ble besatt på siste ordinære årsmøte.

På det ekstraordinære årsmøtet skal det dermed velges:

- Styremedlem og leder av HIL Alpin

- Styremedlem med ansvar for rekruttering

Vi er avhengig av å få besatt disse vervene hvis vi skal opprettholde aktivitetsnivået i Hakadal Alpin slik vi kjenner det, og håper på bred deltagelse på årsmøtet. Har du lyst til å vite mer om vervene eller har du tips om aktuelle kandidater til verv, ta kontakt med lederen i valgkomiteen Christian Løchen på epost Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. og telefon 406 14 527.

Mvh.

Styret i HIL Alpin