Nyheter Hakadal IL

Julehilsen 2017

Hei alle medlemmer i Hakadal IL

Alle gruppene i HIL har gjort en meget god jobb i året som snart har gått, og totalt sett er det økt aktivitet både innen fotball, innebandy, langrenn, alpint, barneidrett og HIL Runners. Det lekes og trenes mer enn på veldig lenge, og det er veldig gøy å registrere. Innen fotball og innebandy deltar det lag i seriespill og cuper i inn og utland, og jeg registrerer at mange får gode resultater også. Fotballgruppa har bestemt seg for å profesjonalisere seg ytterligere ved å bli kvalitetsklubb. Våre skiløpere og alpinister gjør seg også bemerket med gode resultater  både i og utenfor bygda. Det er etablert og igangsatt SFO ordninger innen fotball, innebandy og alpint som gir økt rekruttering og interesse for disse idrettene.

Langrennsgruppa åpnet en ny trase kunstsnø i høst. (Kunstsnø fase 2) Mange treningstimer og skirenn med løpere fra hele bygda (også NIL og GIF) er gjennomført allerede før jul. Utrolig bra jobba. Hakadalsrennet ble for en uke siden gjennomført med tilsammen 1500 deltagere over 2 dager. Måten dette arrangementet ble gjennomført på er bare rett og slett imponerende og noe dere kan være veldig stolte av.

Varingskollen

Sesongen 16/17, med Hakadal IL som eiere, er gjennomført med bravur. Engasjementet, gløden og gleden er langt på vei tilbake. Resultatmessig var det nesten dobbel så stor aktivitet enn året før, Vi nesten doblet omsetningen og greide et pent overskudd på nesten 600 000,- i vår første sesong som eiere. :-)

Tusen tusen takk til styre og alle ansatte i Varingskollen som gjør en iherdig jobb med snøproduksjon, traseer, heiser og for at dere skaper gode opplevelser for alle våre gjester og skiløpere. Forholdene i bakken er helt fantastisk bra.  Varingskollen har godt tilbud på sesongkort, og jeg oppfordrer flere til å kjøpe dette til seg selv og de man er glad i til jul. Det er viktig at vi får mange gjester slik at det kan skape gode opplevelser for flere og sikre økonomisk bærekraftig drift også i årene som kommer. Jeg oppfordrer alle mosjonister og aktive til å bruke alpinanlegget og skianlegget mye den kommende vinteren Håper å se mange av dere i Varingskollen i romjula.

Elvetangen

Valget av løsning for skolen på Elvetangen er nå tatt. Vi vet derfor en del mer om hvordan dette blir. Det ble ikke den løsningen Hakadal IL anbefalte. Det vil komme en ny idrettshall og svømmehall i vårt nære område som vil bli et stort løft for hele Hakadal og idrettslaget vårt. Vi er i god dialog med kommunen ift utearealene gjennom deltagelse i forprosjektet. Samarbeidet med kommunen har periodevis vært litt krevende, men dialogen er nå veldig god og jeg er  trygg på at når forprosjektet er ferdig vil løsningene for idrettslaget i sum bli veldig bra, inkludert areal til forballbaner. Styret håper å kunne presentere detaljerte planer og kart på dette i forkant av årsmøtet vårt i mars 2018.

Medlemskontigent og grasrotandel

Hakadal IL drives av frivillige, og det er ingen som tar ut lønn eller godtgjørelse. Vi er et relativt lite idrettslag, og trenger hver en krone til videre utvikling. Det er derfor litt leit å oppleve at en del medlemmer anser det som «lurt» og greit å la være å betale medlemskontingent. Dette straffer oss dobbelt, da vi både mister støtte pga. feil medlemsantall, og fordi vi får mindre inntekter fra kontingenten. Merk at medlemskontingenten I SIN HELHET går til å videreutvikle idrettslaget, starte nye aktiviteter, vedlikeholde bygninger og eiendommer etc. Har dere ikke betalt for i år, så er det enda ikke for sent. Antall medlemmer beregnes per 31.12. Hva med å gi et medlemskap i julegave til en som har alt fra før? Hva med å melde seg inn som støttemedlem selv om man ikke deltar i organiserte aktiviteter? Hva med å beholde sitt medlemskap også etter at man har gitt seg med den eller de aktivitetene man har deltatt i?

Mitt håp for 2018 er at alle gamle og nye medlemmer vil betale sin kontingent både i tide og med glede når man ser hva vi faktisk klarer å skape for disse pengene! Innmelding i Hakadal IL kan gjøres via vår medlemsside http://MEDLEM.hakadal-il.no

Til slutt vil jeg takke alle styremedlemmer i hovedlaget og i gruppene, trenere, oppmenn, oppkvinner, ledere og alle andre bidragsytere for den fantastiske jobben dere alle gjør hver uke på frivillig basis. Uten dere hadde vi ikke hatt noe idrettslag.

Jeg håper vi kan fortsette den positive trenden vi er inne i også i 2018

Jeg vil ønske alle medlemmer og støttespillere en riktig fredelig god jul og et riktig godt nytt år! Vi ses i Varingskollen, i skiløypa, i Hakadalshallen og på Elvetangen.

Julehilsener fra

Per Ole

Leder Hakadal IL

Nyheter Hakadal IL (eldre)